15 та 16 лютого в Одесі вперше відбувся Odessa Fashion Night, в рамках якого було презентовано колекції нижньої білизни, купальників, одягу для дому та сну від українських дизайнерів. Даний проект – ініціатива організаційного комітету Odessa Fashion Day.

15 лютого історію нового проекту розпочалась з корисного та необхідного кожній жінці знання – як обирати та носити білизну. Те, що найближче до тіла, вимагає особливої уваги. Адже часто від цього залежить не лише фізичний комфорт, а й внутрішня впевненість. Лаура Овакимян, персональний консультант зі стилю та іміджу, провела майстер-клас “Білизна – основа гардеробу сучасної леді”. Захід відбувся в ресторані Frapolli 21, де гості мали ексклюзивну можливість дегустації вин компанії Montespada, а також отримали подарунки від партнера проекту Vesch.
16 лютого на головному подіумі сезону в Ministerium club було представлено нові колекції брендів KEÓSME, Aleksis, Chili, LAVLIA lingerie, Don’t Look, які довели, що кожна жінка може і повинна виглядати неперевершено щодня.

KEÓSME
 
 
Aleksis
 
 
 Chili
 
 
 LAVLIA lingerie


Don’t Look
 
В рамках заходу Odessa Fashion Night серед гостей розіграли подарунок від партнера проекту меблевої компанії Sandalyeci. Подарунки учасникам проекту були надані партнером – стоматологічною клінікою Granddent.

Образ ведучої Катерини Рудельман створено брендом SophyG. Образ хедлайнера вечора Надін Руссу від бренду MariGe.
Покази та концертна програма від хедлайнеру Надін Руссу, Dj Viva Dior та ведучої Катерина Рудельман створили цілісну атмосферу вечора.


Гості
 
 
Odessa Fashion Night проходить за підтримки некомерційної громадської організації Odessa Fashion Union та Ministerium club. Окрема подяка партнерам проекту Sandalyeci, Granddent, IQOS, Black Sea hotel group, GOODIDEA, Vesch, Make Me Up Studio and School, HAIR & MAKE-UP SCHOOL, ARTPODIUM.

ДЖЕРЕЛО: https://www.studioofmydreams.com/2020/02/odessa-fashion-night-2020.html