fbpx

«Мода – 2021: уточнення тенденцій» Лекція Ліани Білякович

Зареєструватися на лекцію!

Як тільки не називають НАШ БУРХЛИВИЙ ЧАС на шпальтах науково-публіцистичної та популярної преси, в соціальних мережах і філософських дискусіях з екранів TV… Епоха «критичного» полістилізму; постпостмодернізму; кемпу та нормкору (а простіше – несмаку); четвертої технічної (технологічної) революції; ера Instagram; період нівелювання гендерності та чуттєвості; період унісексу; час покоління Z …і взагалі – заупокійна меса по моді на тлі наростаючого дефіциту ідей. Та чи все так страшно і депресивно? Адже це – НАШ час і іншого сьогодення у нас не буде. Спробуємо його зрозуміти, аби пояснити суттєві зміни нових прийдешніх тенденцій разом з Ліаною Білякович; бо саме мода, як віддзеркалення реальності, вибудовує своє бачення естетики людського вбрання і його символічного змісту.

Ліана Білякович – професор кафедри дизайну Київського університету ім. Бориса Грінченка, дизайнер одягу, матеріалознавець, фундатор наукової школи Прогнозування моди в Україні, аналітик і прогнозист моди (trendsetter & fashion forecaster), експерт міжнародного класу в галузі текстилю, член Спілки дизайнерів України.

* має науковий ступінь Ph.D. (Doctor of Philosophy in Technical Scienses ) та диплом REFA – International (Німеччина) «Топ-менеджмент європейської індустрії моди» (друга вища освіта).

* створила і очолює перший в Україні консалтинговий Центр Прогнозування Моди «PODIUM-LEX»

* голова та член журі всеукраїнських і міжнародних фестивалів моди;

* фешн-експерт телеканалів 1+1, СТБ; газети «Комсомольська правда в Україні».

* постійний спікер лекцій для професіоналів індустрії моди

у межах Ukrainian Fashion Week, Lviv Fashion Week, Міжнародної виставки Kyiv Fashion, Міжнародної виставки інтер’єру та освітлення Design Living Tendency, міжнародної виставки Jeweler Expo Ukraine, фестивалю Antvan Fashion Days, PinchukArtCentre;

* консультант українських та зарубіжних компаній з питань стратегічного брендингу, текстильного матеріалознавства та прогнозування моди (Данія, Ізраіль, Швеція, Китай, Франція)

В березні 2018 року (на запрошення Австрії) Ліана Білякович провела цикл лекцій з Прогнозування моди та fashion-брендингу в Університеті ім.Зигмунда Фрейда (Sigmund Freud Universitaet (SFU)) та Австрійському Інституті психології культур та якісних соціальних досліджень (Östereichischer Institut der Psychologie der Kulturen und qualitative soziale Durchforschungen).

В рамках 19-го сезону Odessa Fashion Day на лекції від Ліани Білякович «Мода – 2021: уточнення тенденцій» ви матимете змогу дізнатися про особливості сучасного суспільства, його цінності та інтереси, незрозуміле покоління Z, яке не женеться за престижними світовими брендами, а прагне створити щось своє, блогерів та «ікон

вуличного стилю», які сидять в перших рядах світових Тижнів моди і позиціонують себе експертами моди, і найголовніше – як все це впливає і впливатиме на моду та fashion-індустрію.

Візуальний ряд лекції (380 слайдів, 10 відео, 2 авторських фільми) переконливо продемонструє напрямки розвитку майбутньої моди. Матеріали лекції є ексклюзивними, отриманими на основі наукової методології Прогнозування Моди і авторських методик проф. Ліани Білякович.

Відеозйомка, аудіозапис і фотографування на лекції заборонені!

Контакти:

e-mail: podium-lex@ukr.net

www.facebook.com/liana.biljakovich

Поделиться: