Міжнародний fashion-проект під егідою Ukrainian Fashion Week

3–11 серпня, Йорданія

Ukrainian Fashion Week вже вкотре знайомить світову fashion-спільноту та міжнародних журналістів з колекціями українських дизайнерів та сприяє популяризації їхньої творчості за межами України. Цього літа українські дизайнери представлять свої колекції в одному з наймальовничіших куточків світу – Йорданії. 

 

У рамках проекту UKRAINIAN FASHION SHOW in JORDAN будуть представлені колекції українських брендів Olena DATS’, Larisa LOBANOVA, Marta Holod та IVAN FOTESKO.

 

UKRAINIAN FASHION SHOW in JORDAN

Міжнародний fashion-проект під егідою Ukrainian Fashion Week

3–11 серпня, Йорданія

Ukrainian Fashion Week вже вкотре знайомить світову fashion-спільноту та міжнародних журналістів з колекціями українських дизайнерів та сприяє популяризації їхньої творчості за межами України. Цього літа українські дизайнери представлять свої колекції в одному з наймальовничіших куточків світу – Йорданії.

У рамках проекту UKRAINIAN FASHION SHOW in JORDAN будуть представлені колекції українських брендів Olena DATS’, Larisa LOBANOVA, Marta Holod та IVAN FOTESKO.

Olena DATS’ – український бренд, що представлений по всьому світу та успішно розвивається, пропагуючи поєднання глибинних українських традицій з відображенням сучасного світу. Бренд здобув популярність саме на східному фешн-ринку та має кілька точок продажів у ОАЕ, Кувейті, Саудівській Аравії.

Larisa LOBANOVA – це втілення жіночності, витонченості та вродженої аристократичності. Вишукане розуміння стилю і талановита імпровізація у поєднанні з тонким почуттям гумору та здорової самоіронії дають змогу дизайнеру створювати яскраві колекції, наповнені образами сучасної жінки. Кожна колекція Лариси представляє концепцію, яка втілена у лінії образів та є відображенням певного настрою дизайнерки. Від сезону до сезону настрій колекцій змінюється, демонструючи багатогранність характеру їх авторки.

Marta Holod – вже традиційно, дизайнерка Марта Холод презентує у східній країні колекцію капелюхів для кінських перегонів. Символом і головною прикрасою цієї колекції став метелик. На Сході вважають, що побачити у себе вдома метелика – на щастя. Стародавня легенда говорить: своє бажання треба так тихо прошепотіти метеликові, щоб для всіх земних істот воно залишилося таємницею, і відпустити його. Яскраві барви сусідять зі стриманими чорно-білими поєднаннями.

IVAN FOTESKO – це синтез футуризму, класики і спорту. «Ми шукаємо нові можливості для втілення наших ідей, альтернативу в крої, поєднанні тканин і фактур. Майже архітектурні лінії можуть підкреслювати індивідуальність наших клієнтів. Ми хочемо подарувати зручність і стиль, пропонуючи до вибору зручні й водночас складно сконструйовані лінії. Ми вкладаємо емоції у свої вироби і сподіваємося розвивати нашу майстерність».

Для гостей, баєрів та журналістів відбудеться одразу дві сесії показів українських дизайнерів у різних містах. Перший показ відбудеться у столиці Йорданії, Аммані, другий – на березі Червоного моря, у місті Акабі.

Усі гості матимуть змогу роздивитися, приміряти та придбати речі у шоурумах, де будуть представлені колекції українських дизайнерів.

За ініціативи Ukrainian Fashion Week fashion-шоу українських дизайнерів вже відбулись під час сесій у США (Нью-Йорку, Вашинґтоні), Індії (Делі), Греції, Грузії (Батумі, Тбілісі), Росії (Санкт-Петербурзі, Москві), Чехії (Празі) та Франції (Парижі).

RUSS

UKRAINIAN FASHION SHOW in JORDAN

Международный fashion-проект под эгидой Ukrainian Fashion Week

3–11 августа, Иордания

Ukrainian Fashion Week в очередной раз знакомит мировое fashion-сообщество и международных журналистов с коллекциями украинских дизайнеров и способствует популяризации их творчества за пределами Украины. Этим летом украинские дизайнеры представят свои коллекции в одном из самых живописных уголков мира – Иордании.

В рамках проекта UKRAINIAN FASHION SHOW in JORDAN будут представлены коллекции украинских брендов Olena DATS’, Larisa LOBANOVA, Marta Holod и IVAN FOTESKO.

Olena DATS’ – украинский бренд, который представлен по всему миру и успешно развивается, пропагандируя сочетание глубинных украинских традиций с отображением современного мира. Бренд получил известность именно на восточном фешн-рынке и имеет несколько точек продаж в ОАЭ, Кувейте, Саудовской Аравии.

Larisa LOBANOVA – это воплощение женственности, изящества и врожденной аристократичности. Изысканное понимание стиля и талантливая импровизация в сочетании с тонким чувством юмора и здоровой самоиронии позволяют дизайнеру создавать яркие коллекции, наполненные образами современной женщины. Каждая коллекция Ларисы представляет концепцию, которая воплощена в линии образов и является отражением определенного настроения дизайнера. От сезона к сезону настроение коллекций меняется, демонстрируя многогранность характера их автора.

Marta Holod – уже традиционно, дизайнер Марта Холод представляет в восточной стране коллекцию шляп для скачек. Символом и главным украшением этой коллекции стала бабочка. На Востоке считают, что увидеть у себя дома бабочку – к счастью. Древняя легенда гласит: свое желание надо так тихо прошептать бабочке, чтобы для всех земных существ оно осталось тайной, и отпустить ее. Яркие краски соседствуют со сдержанными черно-белыми сочетаниями.

IVAN FOTESKO – это синтез футуризма, классики и спорта. «Мы ищем новые возможности для воплощения наших идей, альтернативу в крое, сочетании тканей и фактур. Почти архитектурные линии могут подчеркивать индивидуальность наших клиентов. Мы хотим подарить удобство и стиль, предлагая к выбору удобные и, вместе с тем, часто сложно сконструированные линии. Мы вкладываем эмоции в свои изделия и надеемся развивать наше мастерство».

Для гостей, байеров и журналистов состоится сразу две сессии показов украинских дизайнеров в разных городах. Первый показ состоится в столице Иордании, Аммане, второй – на берегу Красного моря, в городе Акабе.

Все гости смогут рассмотреть, примерить и приобрести вещи в шоурумах, где будут представлены коллекции украинских дизайнеров.

По инициативе Ukrainian Fashion Week fashion-шоу украинских дизайнеров в свое время проходили во время сессий в США (Нью-Йорке, Вашингтоне), Индии (Дели), Греции,

Грузии (Батуми, Тбилиси), России (Санкт-Петербурге, Москве), Чехии ( Праге) и Франции (Париже).