SUMMER WEEKEND by Odessa Fashion Day 2019 – це щорічний літній проект, який проводиться під егідою Odessa Fashion Day та громадської організації Odessa Fashion Union.
Цього року захід проходив 16-18 липня.
Головною модною локацією цього сезону стала Maristella Marine Residence, яка розташована на самому березі моря.
SUMMER WEEKEND by OFD 2019 покликаний оцінити рівень і якість української моди. Цей проект – не лише покази і шопінг, а й місце для перспективних знайомств та побудови ділової комунікації в fashion-середовищі.
16 липня відбулася вечірка-відкриття SUMMER WEEKEND by Odessa Fashion Day 2019 в пляжі-ресторані «Ікра». В рамках вечірки пройшов показ колекції бренду Chili, який відкрив цей сезон та залишив незабутнє враження у гостей заходу.
17 липня на головному подіумі сезону в Maristella Marine Residence свої колекції продемонстрували LAMICA, ПАRA SOLO, Stefanee by Basso Production, Kangaroo Kids Clothes, Cattleya, Glamiks, KOЛЛЕКТИВ&ANNET, Don’t Look, GRYGORGEOUS та Malibu_bra (в показі були вікористані плащі від бренду TomiLana).
18 липня на тій же локації, на самому березі моря відбулися покази колекцій таких брендів, як Dreams&Emotion, Pollardi Kids for Odri models, Pinkdreams by Tanya Vasina, See Arsi, Tendens by Ekaterina Chepak, LUNATIC.studio, Katrine Kulivar, Leto, Glow, LANIKAI (взуття для показу надано брендом L.A.P.T.I.), MySoul by MARIYA SVIDA.
За три дні проекту гості побачили колекції стильних та спортивних купальників, вишуканих вечірніх та легких повсякденних суконь, костюмів та сарафанів з натуральних, ідеальних для літа, тканин, а також ніжної білизни та надзвичайно модних у цьому сезоні аксесуарів.
Проект Odessa Fashion Day – ініціатива щодо впровадження методів захисту і просування вітчизняного виробника в сфері моди на внутрішній ринок Одеси та окремо взятих регіонів. Даний проект є некомерційним.
SUMMER WEEKEND by Odessa Fashion Day 2019 проходить за підтримки некомерційної громадської організації Odessa Fashion Union, Maristella Marine Residence і пляжного комплексу «Ікра». Окрема подяка партнерам проекту Базис Авто HYUNDAI, SANDALYECI, Granddent, IQOS, СТРОЙБАТ ПЛЕТНЁВЫХ, ZARINA, GOODIDEA, Jetcup, Freedom, VESCH, Mouzenidis Travel, Woman Insight, Make Me Up Studio and School, ARTPODIUM, HAIR & MAKE-UP SCHOOL, VODA UA, Белый Парус, а також Національному медіа-партеру журналу «JOY» і рекламному холдингу «Мегаполіс»
Додаткова інформація:
+380487003414
ofd.ofu@gmail.com