10 серпня відбулася друга подія UFW International Season SS23 – український бренд the COAT представив digital fashion фільм у рамках офіційного розкладу подій і презентацій Copenhagen Fashion Week.

Copenhagen Fashion Week та Ukrainian Fashion Week оголосили про партнерство, спрямоване на підтримку модної організації під час війни.

З настанням 169 дня повномасштабного вторгнення, українська індустрія моди бореться не лише за виживання та мобілізацію, а й за те, щоб продовжувати створювати колекції, щоб розповісти світові про українську стійкість, а також показати українську національну ідентичність через моду.

У межах партнерства Тижнів моди український бренд the COAT представив колекцію SS23, яка створювалася під ракетами. Нова колекція представлена в кольорах ДНК the COAT з силуетами, принтами і вишивкою, які символізують українські традиції.

Колекція SS23 передає відчуття самобутності та неповторності української культури. Локація зйомки – Музей у Пирогові – скарб народної архітектури та побуту України під відкритим небом з усіма історико-етнографічними регіонами країни, близько 300 пам’яток і 100 тис. різноманітних експонатів.

«Ця колекція — моя гучна заява, аби привернути увагу світової індустрії моди до української культури. Це відповідальна місія – гідно представити свою країну», – креативна директорка бренду the COAT Катя Сільченко.

Що найбільше запам’ятається? Вишуканий топ-бюстьє з ручною вишивкою та міді-спідниця з етнічним декором.

Основні кольори колекції – блакитний, блідо-жовтий, бунтівний помаранчевий і ніжний рожевий. Принти нагадують традиційне українське ремесло, краєвиди з польовими квітами України, зберігаючи легкість на рівні жіночності від the COAT .

Завдяки партнерству Copenhagen Fashion Week та Ukrainian Fashion Week українські бренди the COAT і TG Botanical представлені у рамках офіційного розкладу подій і презентацій CPHFW: the COAT представили digital fashion фільм, а 11.08 TG Botanical матимуть презентацію.
PR Spalt – офіційний PR обох брендів.


Credits:
Локація – Музей Пирогова @pyrohiv.museum
Фото – Денис Маноха @denismanokha
Стиль – Євгенія Скварська @skvarska
Моделі – Валерія Мерзлікіна @valmerzlikina, Катя Зуєва @zuievakatya, Марія Єрмакова @maria.yermakova
Макіяж – Світлана Римакова @rymakova
Зачіска – Юлія Стець @stetsjulia